☎ 0900-1808 ☎

Taxi Arnhem

Contact Telefoonnummer  1817

Makkelijk en snel verplaatsen met de taxi in Arnhem

Er zijn verschillende taxibedrijven operationeel in Arnhem en de omgeving van Arnhem (Nijmegen, Elst). De taxibedrijven hebben voor het vervoeren van passagiers gekozen voor auto’s die bekend staan om hun luxe en robuustheid. De bedrijven maken dan ook gebruik van grote merken als Mercedes Benz, Audi en Ford die ingezet worden op de verschillende routes.

Bovendien voldoen de auto’s aan alle veiligheidsnormen en zijn deze bovendien uitermate comfortabel, netjes en schoon. Onberispelijk geklede chauffeurs die opgeleid zijn volgens de nieuwe taxiweteisen uit 2016, zullen je veilig en snel op de plaats van bestemming brengen. Hierbij wordt natuurlijk de nodige discretie in acht genomen. 

Taxi Arnhem is dé manier om je snel te verplaatsen, ongeacht of je nu alleen, met een vriend of vriendin of een hele groep bent. Niet alleen in Arnhem zelf, maar ook omliggende dorpen vallen onder het beheer van de region taxi Arnhem. 

Taxi Arnhem biedt vervoer op maat aan

Taxi biedt zowel de particuliere als de zakelijke reiziger het perfecte vervoer aan. Of je nu van een feestje makkelijk en veilig naar huis wilt of op zoek bent naar een representatieve manier om in stijl op de conferrentie te arriveren. Een taxi in Arhem is goedkoop en bij uitstek geschikt, zodat je je zorgeloos kunt verplaatsen.

De keuze in taxi’s is bijzonder groot en het vervoer wordt geheel aangepast aan je wensen en eisen. Afhankelijk van de bestemming en de gelegenheid heb je verschillende mogelijkheden om te kiezen voor een bepaalde soort taxi. Er zijn bijvoorbeeld speciale taxibussen beschikbaar voor het vervoer van grotere groepen. Ideaal als vervoer naar een gala avond, maar ook prima te doen als je met een grotere groep op stap gaat. Trouwvervoer voor de gasten, Vip arrangementen voor mensen die speciale wensen hebben en rolstoelvervoer behoren eveneens tot de mogelijkheden.  

Heb je gewoon een taxi Arnhem Schiphol nodig voor reizigers die uit het buitenland komen of moet je zelf naar de luchthaven toe? De meeste taxibedrijven staan 24 uur 7 dagen per week klaar om passagiers comfortabel en snel van de ene naar de andere bestemming te vervoeren. Taxi Arnhem goedkoop, snel en vooral afgestemd op jouw behoeftes. 

INFO

Voordelen Arnhem taxi en taxi Arnhem Schiphol
Hieronder vind je nog eens alle voordelen op een rij voor het nemen van een taxi in en rond Arnhem of het vinden van een taxi van en naar Schiphol:

  • Vervoer op maat (speciale gelegenheid, groepsvervoer, stijlvol vervoer)
  • Hoogwaardige en luxe automerken (Mercedes Benz, Audi, Ford)
  • Vervoer van en naar Schiphol
  • 24 uur per dag 7 dagen per week beschikbaar
  • Discretie gegarandeerd
  • Opgeleide chauffeurs in passende kleding

Overzicht taxibedrijven in Arnhem
Een taxi in Arnhem nodig die ook nog eens goedkoop is? Comfortabel beginnen aan je vakantie met een taxi van Arnhem naar Schiphol? Hieronder is een overzicht te vinden van de beschikbare taxibedrijven in en rondom Arnhem met de nodige contactinformatie

Kontakt Taxi Arnhem

Munckhof taxi Arnhem
Hazenkamp 62
6836 BA Arnhem
T: +31 26 320 3400
E: [email protected]

Taxi Linsen Arnhem
Personen- en groepsvervoer voor de region Nijmegen en Arnhem.
Dorpsstraat 1,
6665 CB Driel (NL)
T: +31 26 364 0000
F: +31 26 474 3881
E: [email protected]

Taxi Exact Arnhem
24/7 taxivervoer
Laan van preskihaaf 14
6826 CE Arnhem
026 2 600 600
06 42 807 809
[email protected]
www.taxiexactarnhem.nl

Taxi Arnhem de Veluwe
Broekstraat 201
6828 PS Arnhem
Gelderland, Nederland
T 026-6 666 666
http://www.taxi-arnhem-veluwe.nl/

Easytax  Arnhem taxi 
Brandenburgseplein 79
6834 BB Arnhem
06-83711968 
[email protected]
http://easytaxarnhem.nl

Op zoek naar contactgegevens?